Sutra otvaranje Nove Sokolane, Piper: Veliki dan za Čačak 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Sutra otvaranje Nove Sokolane, Piper: Veliki dan za Čačak
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
12.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Inicijativa oko dvorane za borilački sport, pre svega karate počela je 2018. godine kada je gradonačelnik

grada Čačka Milun Todorović prisustvovao kao član organizacionog Odbora seniorskog i evropskog šampionata u Novom Sadu i kada je nakon zabeleženog sjajnog rezultata kluba kontaktnih sportova Borac, prvom čoveku države predočeno šta ovaj klub znači za grad Čačak, rekao je za Glas zapadne Srbije Slavoljub Piper, predsednik Karate federacije Srbije.


Slavoljub Piper, predsednik Katare federacije Srbije, Foto: Jovan Nikolić

„ Čačak je jedan od tri trenažna centra u Srbiji, jedan je u Novom Sadu, drugi u Beogradu, a treći u Čačku.Tada smo predsedniku predočili koliko imamo svetskih i evropskih odličja i iznedrila se inicijativa da se izgradi jedan ovakav objekat poput Sokolane , tako da uz podršku grada Čačka , sada imamo dvoranu za mlade generacije koje žele da se bave sportom ,a ujedno je rešen problem Ekonomske škole, kaže Piper za GZS.


On je dodao da je karate sport kao i svaki drugi, ali da su se nakon 53 godine treniranja u neadekvatnim uslovima, konačno stvorili mnogo lepši koji će omogućiti mladima da postužu uspehe u budućnosti kao što su dosadašnji poput 14 evropskih, četiri svetske, tri mediteranske i pregršt balkanskih medalja , što su sjajni rezultati, dodao je Piper za GZS.

 

Opširnije večeras u Dnevniku zapadne Srbije koji se emituje od 21.00 čas na Moja TV i to na 653 ili 244 kanalu kablovskog operatera Supernova, kao i na 450 kanalu SBB operatere. Takođe, u istom terminu DZS se emituje i na televiziji Telemark i TV GM.

 

GZS




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PIPER SOKOLANA KARATE CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.378.276 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)